Serbarea de Sf. Ierarh Nicolae

Această prezentare necesită JavaScript.

În data de 6 decembrie, de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, după Sfânta Liturghie, un grup de prichindei de la Gradiniţa din Cristian îi încântă pe cei prezenţi la biserică printr-o serbare frumos pregătită de doamnele educatoare. De asemenea, corul Școlii Generale din Cristian, participă la slujbă cu un concert de colinde.

Copilaşii captivează audienţa  dintru început, rugându-i pe cei mari să fie îngăduitori cu stângăciile lor, amintindu-le că: „aţi fost şi voi cândva pitici”! Urmează versuri potrivite sărbătorilor de iarnă  în care copiii povestesc cum îşi lustruiesc cizmuliţele şi ce daruri îşi doresc de la Moşul Nicolae, conştienţi fiind că acesta i-a vegheat tot anul observând dacă au fost cuminţi.

În încheierea programului artistic, gazdele sunt colindate cu cântece din bătrâni, cu grijă păstrate şi valorificate în repertoriul copiilor de către doamnele educatoare. De fiecare dată, părintele Adrian Roman le mulțumește copiilor, cadrelor didactice şi părinţilor, daruindu-le celor mici câte un dar dulce şi iconiţe.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s