Lucrări la casa parohială

Din luna februarie 2011, am continuat lucrările de amenajare a casei parohiale începute de vrednicul de pomenire, părintele Ioan Avram. O echipă formată din dl. Ilie Ruja, prieten de familie, dl. Ilie Roman, tatăl părintelui paroh şi dl. Ion Roman, unchiul părintelui a dus la bun sfârşit în timp record lucrări ample în interior şi exterior. A fost refăcută instalaţia electrică, s-au montat uşi noi şi parchet, a fost practic reconstruită baia, ceea ce în lipsa canalizării, a însemnat şi crearea de fose septice, a fost decomandat spaţiul din interior prin montarea unei uşi de acces în hol, s-a montat gresie în cămară, s-a igienizat podul. A fost extinsă instalaţia de încălzire centrală.Interiorul a fost mobilat şi amenajat prin sprijinul familiei şi cu contribuţia parţială a parohiei.

În curtea exterioară s-a curăţat stratul de pământ şi a fost înlăturat vechiul pavaj din piatră de râu, fiind montat un pavaj modern şi practic, din pavele. Au fost curăţate şi reamenajate anexele şi şura, astfel încât să se poată dispune de garaj şi un generos spaţiu de depozitare.

Prin amabilitatea şi sponsorizarea domnului primar Ioan Seuchea, s-a turnat beton largindu-se podul de acces dinspre drumul naţional în curtea casei parohiale. Mulţumim sprijinului logistic al Primăriei Cristian pentru finalizarea lucrărilor de consolidare şi amenajare a anexelor casei parohiale. În luna octombrie 2012, cu sprijinul unei echipe de profesionişti a fost refăcut acoperişul, s-au montat burlane, a fost refăcută instalaţia electrică, s-au montat tavane, s-a tencuit şi s-a zugrăvit interior-exterior.

O galerie de imagini dinaintea, din timpul şi după finalizarea lucrărilor puteţi viziona mai jos: 

Inaintedupa000 Inaintedupa0 Inaintedupa1 Inaintedupa2 Inaintedupa3 Inaintedupa5 Inaintedupa6 Inaintedupa7 Inaintedupa8 Inaintedupa9 Inaintedupa10 Iniantedupa0000

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s