Premii şi distincţii

  • Premiul I pentru elevii Şcolii din Cristian la concursul ” Sfântul Andrei Şaguna-o viaţă în slujba Bisericii”. Concursul a fost orgnizat de Arhiepiscopia Sibiului în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu şi s-a înscris în seria evenimentelor dedicate canonizării ierahului ardelean, Mitropolitul Andrei Şaguna. Elevii cristereni din clasa a VI-a B, sub îndrumarea profesorilor Ioan Chiş şi Mariana Bozdog, au realizat o machetă a Mausoleului marelui ierarh de la Răşinari, Sibiu.  Premiul a fost înmânat în data de 12 noiembrie 2011.
  • Eleva Sturlică Florentina, din clasa a V-a B, Şcoala Generală Cristian, a obţinut în anul şcolar 2010-2011, Menţiune la etapa judeţeană a Olimpiadei de Religie Cultul-Ortodox.

  • Proiect educaţional “Sărbătoarea Învierii Domnului – prilej de bucurie”, parteneriat între trei şcoli, 2010-2011: au participat elevi ai Şcolii Generale Cristian, ai Şcolii “Ion Pop Reteganu” din Orlat şi ai Şcolii “Aurel Decei” din Gura Râului. Elevii din Cristian au obţinut două Premii I la secţiunile “creaţie literară” şi “cine ştie gâştigă”, Premiul II la secţiunea “ornamente de Paşte” şi Premiul II la secţiunea “prezentare poezie sau cântec religios”. Îi felicităm şi aşteptăm rezultate foarte bune şi în următorii ani!
  • Cotidianul sibian “Tribuna” a organizat în decembrie 2010 concursul “O poveste de Crăciun”, la care au luat parte copiii şi elevii din tot judeţul Sibiu. Premiul I a fost obţinut de Aura Maria Bembea, din clasa a III-a, premiul al II-lea, de Magdalenei Boldjier, clasa a III-a, iar Premiul al III-lea, de către Andrei Gbriel, din clasa a III-a A. Creaţiile lor le puteţi citi aici!
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s