Numai mama se poate ruga cu atâta putere, stăruinţă, căldură,încredere, Pentru o altă fiinţă decât a ei.
Pentru o altă fericire decât a ei.
Pentru o altă mântuire decât a ei.
Pentru toate ale fiului ei.
Rugăciunii de mamă nimeni nu-i poate rezista: nici Cerul, nici pământul. – Traian Dorz

Gasim cu greu cuvintele pentru a descrie frumusetea, armonia, bucuria, linistea și entuziasmul care ne-au cuprins pe toti cei prezenti la hramul parohiei noastre de marele praznic al Bunei Vestiri.  Anul acesta, 2017, s-a dovedit a fi unul special in mai multe privinte binecuvantate de Dumnezeu si de Preacurata Sa Maica, ocrotitoarea sfantului lacas.

Sub razele prietenoase ale soarelui, membrii celor doua parohii ale Comunei Cristian, s-au reunit sub o singura cupola și au trait intr-un suflu de fratietate la Taina Sfintei Liturghii. Raspunsurile la strana au fost date atat de inaltator de catre membrii Organizatiei Tinerilor din Sibiu, carora le multumim in mod deosebit pentru prezenta si implicare. Glasurile si cantarile lor ne-au purtat pe multi cu gandul la atmosfera specifica manastirilor noastre, iar acest lucru a fost cu putinta si datorita dragostei si evlaviei cu care credinciosii au asistat in deplina liniste la slujba. Si de aceasta data, minunatii elevi de la Scoala Generala Cristian, sub indrumarea domnului profesor Ion Chis, au emotionat pana la lacrimi cu concertul lor de pricesne inchinate Maicii Domnului și Patimilor Mantuitorului nostru Iisus Hristos.

Dupa Sfanta Liturghie, toti cei prezenti au fost invitati la o agapa frateasca, la Camin, unde inimoasele doamne din Comitetul de femei au pregatit cu dragoste si sarg un pranz delicios.

Credem ca cel mai mult vom pastra cu totii in amintire atmosfera de prietenie si seninatate de suflet care ne-a molipsit in aceasta zi atat de speciala, in care am putut simti pe deplin binecuvantarea Maicii Domnului si revarsarea de har de la Dumnezeu.

Slava Tie, Doamne! Multumim! La multi ani!

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame